Download Ii. Erzsébet Brit Királynő Fiatalon Gif

Download Ii. Erzsébet Brit Királynő Fiatalon Gif. Erzsébet királynő a kormányprogramot a lordok házában. Erzsébet apja kimondottan utálta fülöpöt, irritálta a nyers erzsébet királynő palotái és kastélyai.

Erzsébet királynő lett a legstílusosabb 50 feletti híresség
Erzsébet királynő lett a legstílusosabb 50 feletti híresség from cdn.nwmgroups.hu
Her majesty's 90th birthday party will be a celebration of the queen's life, her love of horses, her dedication to the commonwealth and international affairs and her deep involvement with the navy. Erzsébet királynőről, olyan környezetben, ahogyan még soha nem láthattuk. Között felfüggeszti a parlamenti ülésszakot.

Jelenleg ő a történelem ötödik leghosszabb ideig hatalmon lévő uralkodója.

A brit királynő és a család minden évben sandringhamben karácsonyoznak, de idén ez valószínűleg meghiúsul. Annak idején egy súlyosan zavart elméjű fiatal, bizonyos christopher lewis (17) egy puskával célzott és lőtt a királynőre, amikor az uralkodó a szigetország. Erzsébet 33 év után először a windsori kastélyban kell hogy ünnepelje a karácsonyt. Mindkét királynő fiatalon lépett a trónra, és születésükkor egyikük esetében sem gondolták, hogy végül ők fogják megörökölni a trónt.


Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url