Download Napolitana Dare Cocos PNG
Download Napolitana Dare Cocos PNG. Se freaca untul cu zaharul, apoi se adauga cocosul. Fierbem la foc mic aprox.
Laşi să se răcească, apoi dai rulada la frigider, pentru câteva ore. Pe foaia de napolitană întinzi mai întâi crema de biscuiţi, apoi cea de lapte (ambele fierbinţi) şi le rulezi. 200 g zahar, 150 ml frisca lichida, 100 g nuca de cocos, 3 foi de napolitana.
Presam putin cu mainile peste ultima foaie pentru a se lipi bine de crema.
Laşi să se răcească, apoi dai rulada la frigider, pentru câteva ore. Se intinde crema fierbinte peste o foaie unsa cu gem, se niveleaza bine si se pune deasupra a doua foaie, cu gemul peste crema de cocos. Napolitane alfers cu crema de cacao si rom 170g. Peste aceasta se intinde un strat gros din crema de cocos si se ruleaza foaia de napolitana cat de strans puteti.